Home > Nieuws overzicht
 
   
 Gerelateerde links

 Laatste 5 nieuws items
 
01-05-2012 | Dochtergroepen Buchloe

Tijdens de Nationale Brown Swiss Show in Buchloe was Huray zeer dominant aanwezig bij de jonge koeien. Bijna de helft van de vaarzen kende de nummer 1 van Duitsland als vader. De oogst voor Huray was 3 keer een 1A, 5 keer een 1B en 4 maal een 1C klassering!

Huray

Een grote dochtergroep kon dan ook worden gepresenteerd en bestond uit vaarzen van zeer hoog niveau met prima bouw en kruisligging, zeer goede benen en kwaliteitsuiers.

Huray groep

Huray uiers

GGI selecteert momenteel voor de NRM een dochtergroep van Huray. Hoewel er nog slechts weinig dieren aan de melk zijn lijkt het mogelijk een groep in Zwolle te zetten. Als dat lukt hebben we de nummer 1 van Duitsland in de IJsselhallen!

Ook Juleng had een verassend goede groep in Buchloe. Hij liet zeer harmonische dieren zien met vooral prachtige uiers. Ze waren zeer hoog en breed aangehecht, van goede textuur en voorzien van beste band en speenplaatsing. De benen waren coreect in gebruik maar vertoonden iets meer kromming. Waar Juleng imponeerde met zijn uiers, overtuigde Preset door zijn groep vaarzen met zeer beste  benen. Steile benen van goed bot met goede gesloten klauwen.LAATSTE NIEUWS
Datum Titel
24-11-2021 Brown Swiss kruisingen na Holsteins het productiefst
17-11-2021 Duitse stieren bovenaan Europese lijsten
18-10-2021 Prachtige dekstieren te koop
26-09-2021 Dekrijpe Brown Swiss stier te koop (verkocht)
19-08-2021 Prachtige zuivere dekstieren te koop (verkocht)
 
Oud(er) nieuws bekijken? Bekijk het Archief >