Home > Nieuws overzicht
 
   
 Gerelateerde links

 Laatste 5 nieuws items
 
01-05-2012 | Dochtergroepen Buchloe

Tijdens de Nationale Brown Swiss Show in Buchloe was Huray zeer dominant aanwezig bij de jonge koeien. Bijna de helft van de vaarzen kende de nummer 1 van Duitsland als vader. De oogst voor Huray was 3 keer een 1A, 5 keer een 1B en 4 maal een 1C klassering!

Huray

Een grote dochtergroep kon dan ook worden gepresenteerd en bestond uit vaarzen van zeer hoog niveau met prima bouw en kruisligging, zeer goede benen en kwaliteitsuiers.

Huray groep

Huray uiers

GGI selecteert momenteel voor de NRM een dochtergroep van Huray. Hoewel er nog slechts weinig dieren aan de melk zijn lijkt het mogelijk een groep in Zwolle te zetten. Als dat lukt hebben we de nummer 1 van Duitsland in de IJsselhallen!

Ook Juleng had een verassend goede groep in Buchloe. Hij liet zeer harmonische dieren zien met vooral prachtige uiers. Ze waren zeer hoog en breed aangehecht, van goede textuur en voorzien van beste band en speenplaatsing. De benen waren coreect in gebruik maar vertoonden iets meer kromming. Waar Juleng imponeerde met zijn uiers, overtuigde Preset door zijn groep vaarzen met zeer beste  benen. Steile benen van goed bot met goede gesloten klauwen.LAATSTE NIEUWS
Datum Titel
07-11-2018 Glarus dochter steelt de show
12-10-2018 Bezoek aan de AHG Jubileumshow
03-10-2018 Eurotier 2018: kaarten beschikbaar
02-10-2018 Brown Swiss op de World Dairy Expo
25-09-2018 Brown Swiss vaarzen gevraagd
 
Oud(er) nieuws bekijken? Bekijk het Archief >