Home > Nieuws overzicht
 
   
 Gerelateerde links

 Laatste 5 nieuws items
 
09-10-2012 | Bestel nu de Braunvieh Kalender

Uniek is deze “ Braunviehzüchterinnenkalender “ uit Duitsland!

Braunviehzüchterinnen Kalender

De naam zegt het al: de dames op de kalender komen allen van een Brown Swiss bedrijf. Het zijn  boerendochters, boerinnen en vele  vele zelfs gepassioneerd Brown Swiss fokker. Toch staan de koeien die hen op de foto's begeleiden centraal. Gevangen in prachtige sfeerbeelden sieren vele mooie Brown Swiss dieren deze kalender: van kalf tot koe, van biologisch bedrijf tot melkrobot setting. 

De foto's zijn gemaakt door Andreas Reiner, een zeer bekende Duitse fotograaf die al vele bekende mensen uniek wist vast te leggen, tot in Afghanistan toe. www.sichtlichmensch.de

Deze kalender hoort bij iedere Brown Swiss liefhebber aan de wand en is tevens een prachtig cadeau voor de feestdagen!

De kalender is ontworpen en gemaakt door Braunviehforum Duitsland in Nederland te bestellen bij GGI Holland voor          € 15,90 euro exclusief verzendkosten.

GGI Holland heeft tot en met de jaarwisseling bovendien een aantrekkelijke actie! Wie minimaal 15 doses Brown Swiss fokstiersperma bestelt krijgt een kalender cadeau, zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over de kalender is te vinden op www.braunviehforum.de  Braunviehforum is een samenwerkingsverband van alle Braunvieh fokverenigingen in Baden-Württemberg en KI RBW.LAATSTE NIEUWS
Datum Titel
24-11-2021 Brown Swiss kruisingen na Holsteins het productiefst
17-11-2021 Duitse stieren bovenaan Europese lijsten
18-10-2021 Prachtige dekstieren te koop
26-09-2021 Dekrijpe Brown Swiss stier te koop (verkocht)
19-08-2021 Prachtige zuivere dekstieren te koop (verkocht)
 
Oud(er) nieuws bekijken? Bekijk het Archief >